Republika e Shqipėrisė
Kėshilli i Ministrave
Zyra e Komunikimit dhe Informimit

 


Bulevardi "Dėshmorėt e Kombit", Tiranė. Tel & Fax : ++355 4 257560


Institucione qeveritare

     

Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit

Agjencia e Prokurimit Publik

Agjencia Telegrafike Shqiptare

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave

Drejtoria e Shërbimeve Qeveritare

Drejtoria e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar

Instituti i Statistikave

Komisioni i Prokurimit Publik

Komiteti Shtetëror i Minoriteteve

Shërbimi Informativ i Shtetit

Agjencia Kombëtare e Sigurimit Kompjuterik

Inspektoriati Qëndror          


Copyright (c) Kėshilli i Ministrave - Zyra e Komunikimit dhe Informimit