Republika e Shqipėrisė
Kėshilli i Ministrave
Zyra e Komunikimit dhe Informimit

 


Bulevardi "Dėshmorėt e Kombit", Tiranė. Tel & Fax : ++355 4 257560


Disa nga OJF-te vepruese ne Shqiperi

     Fondacioni i Fëmijëve Shqiptarë "Domenick Scaglione"
www.albanianchildren.org

FSHSHC
Fondacioni Shqiptar i Shoqërisë Civile
www.a-csf.org

CAFOD Albania  
www.cafodalbania.org

SIFE Albania
Student në sipërmarrje të lirë
www.sifealbania.org

ISB
Instituti i Studimeve Bashkëkohore
http://www.ics-al.org

AIIS
Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare
www.aiis-albania.org

ISPL
Instituti për Studimeve Publike & Ligjore
www.ipls.org

CO-PLAN
Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit
www.co-plan.org

FONDACIONI SOROS
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
www.soros.al

PARTNERS ALBANIA
Qendra për ndryshim dhe menaxhimin e konfliktit
www.partnersalbania.org

CRCA
Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri 
www.crca.org.al

CARITAS
www.caritasalbania.org

FORUMI I PAVARUR I GRUAS SHQIPTARE
www.ascpdp.org

GSHDNJ
Grupi Shqiptar për të Drejtat e Njeriut
www.ahrg.org

KSHH
Komiteti Shqiptar i Helsinkit
www.ahc.org.al

SAVE THE CHILDREN IN ALBANIA
www.savealbania.org

Qendra e Gruas  
www.women-center.org.al

Qendra e trajnimit multidisiplinar për problemet e keqtrajtimit të fëmijëve
www.mcmcm.org

Shtëpia e Librit dhe Komunikimit
www.babel.com.al

 Marrë nga Ministria e Jashtme


          


Copyright (c) Kėshilli i Ministrave - Zyra e Komunikimit dhe Informimit