Republika e Shqipėrisė
Kėshilli i Ministrave
Zyra e Komunikimit dhe Informimit

 


Bulevardi "Dėshmorėt e Kombit", Tiranė. Tel & Fax : ++355 4 257560


Institucionet Qendrore

     

Kuvendi i Shqipërisë

Presidenti i Republikës
Gjykata Kushtetuese
Kontrolli i Lartë i Shtetit
Avokati i Popullit
Prokuroria e Përgjithshme
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve

          


Copyright (c) Kėshilli i Ministrave - Zyra e Komunikimit dhe Informimit