Republika e Shqipėrisė
Kėshilli i Ministrave
Zyra e Komunikimit dhe Informimit

 


Bulevardi "Dėshmorėt e Kombit", Tiranė. Tel & Fax : ++355 4 257560


PIME

     

PIM 2010

 
Plani i Integruar i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës 2010
Plani i Integruar i Ministrisë së Ekonomisë, Tregëtisë dhe Energjitikës  2010
Plani i Integruar i Ministrisë së Shëndetësisë 2010
Plani i Integruar i Ministrisë së Punëve të Jashtme 2010
Plani i Integruar i Ministrisë së Integrimit 2010
Plani i Integruar i Ministrisë së Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujrave 2010
Plani i Integruar i Ministrisë së Punëve Publike dhe Transportit 2010

PIM 2008


          


Copyright (c) Kėshilli i Ministrave - Zyra e Komunikimit dhe Informimit