Republika e Shqipėrisė
Kėshilli i Ministrave
Zyra e Komunikimit dhe Informimit

 


Bulevardi "Dėshmorėt e Kombit", Tiranė. Tel & Fax : ++355 4 257560


Strategjia Kombetare per Zhvillim dhe Integrim

     

Strategjia Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim:

SKZHI - Raporti i Progresit 2008
SKZHI 2006-2007 Raporti Vjetor i Progresit
Raporti Vjetor i Progresit 2005 i SKZHI-së
 

Ndihma e Huaj:

Ndihma e Huaj- Raport Progresi 2008
Dokumenti i Orientimit të Ndihmës së Huaj


          


Copyright (c) Kėshilli i Ministrave - Zyra e Komunikimit dhe Informimit